fbpx

Waarom Sabona

magneet en koper therapie

Koper Bandages

Warmte = welzijn: Bandage met de TCI (thermische isolatie koper) geven warmte en steun.

In de speciale structuur van deze elastische bandages zijn effectieve koperen draden verwerkt .Het TCI – weefsel is sterk geleidend en kan dus de snel ontstaande warmte goed vasthouden. Resultaat: de bloedsomloop wordt vergroot en de spieren ontspannen.

Verwarming van de gewrichten is zeer aangenaam bij reumatische klachten en vele andere gewricht klachten. 

Koper Armbanden

Voor ongeveer 10.000 jaar geleden ontdekte de mensheid de magische krachten van koper en sindsdien wordt het in verschillende vormen voor medische toepassingen gebruikt. Dit blijkt uit oude geschriften en documenten, de oude Egyptenaren, Grieken, Romeinen, Perzen en de Azteken kenden de voordelen van koper en zijn heilzame eigenschappen voor de gezondheid te gebruiken. Tot op heden  heeft het oude huismiddel nog steeds niets aan populariteit verloren.
De Sabona koperen armbanden moet continu gedragen worden, ook in bed, het nemen van een bad of douche. De heilzame werking van Sabona koperarmbanden houdt ongeveer twee tot drie jaar. MAGNETS OF LONDON koper en magnetische armbanden zijn populair bij atleten, vooral golfers, tennissers en ruiters.

Magneet Armbanden

Hoogwaardige materialen en zorgvuldige fabricage maken dat de originele Sabona koper- en magnetische sieraden uniek zijn.
Sabona  heeft meer dan 50 jaar ervaring in het vervaardiging van koper – en magneetarmbanden. Deze voorsprong maakt ons product uniek. U vindt dit terug in de verwerking van de materialen en het comfort van dragen op de huid. In ieder magneet van Sabona  magnetische armband zijn tot 14 (minstens vijf) hoogwaardige samarium kobalt (SmCo) Noord magneten  tot 1.200 Gauss  verwerkt. Het aantal magneten is afhankelijk van de lengte of het aantal  van de armbandschakels.Het magnetische veld zendt onafgebroken uiterst kleine energie golven door het lichaam.
Simpel gezegd neemt het bloed de energie op die de magneetjes uitstralen. Deze energie komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes een extra energie stimulans. De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbaan en door de hernieuwde energie zijn ze weer beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te scheiden. Dit vitale bloed komt vervolgens in alle cellen.
Vitale cellen zetten het lichaam aan tot het herstel van het genezende vermogen dat het lichaam bezit.
Het immuunsysteem wordt gestimuleerd, de cellen verjongen zich beter en pijnverlichting wordt verkregen.

De waardering van sabona.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 117 reviews.