fbpx

Waarom Magneet Armbanden

Lees alles over magneettherapie

De oorsprong van magneettherapie

Magneten werden al duizenden jaren voor onze Christelijke jaartelling gebruikt in de Chinese en Egyptische cultuur. Maar ook de Azteken en de Maya’s kenden bepaalde geneeskrachtige eigenschappen toe aan magneten.
Magneettherapie raakte erg in de mode in de 18e eeuw, toen onder andere de Engelse arts Gilbert en de Duitse arts Anton Mesmer onderzoek gingen doen naar de kracht van magneten en hun invloed op de gezondheid van mensen. Ze gingen magneten verwerken in sieraden en riemen, zodat mensen de magneten op hun lichaam konden dragen.
In de 20ste eeuw werd de magneettherapie verder onderzocht en ontwikkeld. De Engelse arts Pauline kreeg in de jaren ’50 zelfs de Nobelprijs voor zijn onderzoek naar de invloed van magneten op het ijzergehalte in het bloed.
Ook in onze moderne Westerse maatschappij worden magneetvelden, al of niet gecombineerd met elektriciteit, gebruikt om mensen te genezen of om ziekte te voorkomen.

Wat houdt magneettherapie in?

We bevinden ons allemaal in een magnetisch veld van de aarde. Een verstoring of verandering van dat magnetische veld kan tot reacties leiden in het lichaam. Zo kan een verschuiving in het magnetisch veld ziektes en andere lichamelijke klachten veroorzaken.
Sabona armbanden maaken gebruik van magneten om het magnetisch veld te beïnvloeden en zo de negatieve gevolgen voor het menselijk lichaam in positieve zin om te buigen.
Magneettherapie is, net als andere bio-energetische therapieën, gebaseerd op de overtuiging dat lichaam en geest één zijn en dat ieder mens omgeven is door een energetisch of magnetisch veld. 

Voor wie is magneettherapie geschikt?

Hoewel het dragen van magneet sieraden ongevaarlijk is, wordt het gebruik van magneten afgeraden bij zwangere vrouwen en mensen die een pacemaker dragen of wiens lichaam metalen prothesen bevat.

Magneettherapie is van grote waarde gebleken bij mensen die kampen met:
• Chronische vermoeidheid
• Gewrichtsklachten
• Stress
• Slaapstoornissen
• Verslavingen
• Bloedarmoede
• Eczeem
• Astma
• Migraine

Kwaliteit Sabona Armbanden

Hoogwaardige materialen en zorgvuldige fabricage maken dat de originele Sabona koper- en magnetische sieraden uniek zijn.
Sabona heeft meer dan 50 jaar ervaring in het vervaardiging van koper – en magneetarmbanden. Deze voorsprong maakt ons product uniek. U vindt dit terug in de verwerking van de materialen en het comfort van dragen op de huid. In ieder magneet van Sabona magnetische armband zijn tot 14 (minstens vijf) hoogwaardige samarium kobalt (SmCo) Noord magneten tot 1.200 Gauss verwerkt. Het aantal magneten is afhankelijk van de lengte of het aantal van de armbandschakels.Het magnetische veld zendt onafgebroken uiterst kleine energie golven door het lichaam.
Simpel gezegd neemt het bloed de energie op die de magneetjes uitstralen. Deze energie komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes een extra energie stimulans. De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbaan en door de hernieuwde energie zijn ze weer beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te scheiden. Dit vitale bloed komt vervolgens in alle cellen.
Vitale cellen zetten het lichaam aan tot het herstel van het genezende vermogen dat het lichaam bezit.
Het immuunsysteem wordt gestimuleerd, de cellen verjongen zich beter en pijnverlichting wordt verkregen.

 

 

Adresgegevens
Mezenkampstraat 8A
5922 VG Venlo
Telefoon 088-2012222
admin@sabona.nl
De waardering van sabona.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 109 reviews.